T-shirt höst

I lager.

349 kr


Denna T-shirt har ett mönster av höstens ljuvligheter, och är ett mjukt tyg som gör det enkelt att leka i.  Varje t-shirt är unik och alla ser därmed inte exakt likadana ut.

Vi på Liten & jag syr kläderna för hand av GOTS-certifierat* tyg som består av 95% bomull och 5% elastan.  Tvätta dem med avigsidan ut i 40 grader.

Vi utgår från mönster med klassiska storlekar men kan anpassa efter behov om du behöver en nättare, generösare, längre eller kortare modell till just ditt barn. Antingen kan du maila oss med info eller skriva en kommentar när du beställer via hemsidan, så hjälper vi dig.

*GOTS-certifiering innebär att tyget är ekologiskt, samt att det framställs på ett bra sätt för både människan och naturen. Vid framställningen av tyget används så lite vatten som möjligt, och inga skadliga ämnen får användas i processen. Dessutom får den personal som framställer tyget betalt, vilket inte är självklart om man endast väljer att köpa ekologiskt tyg. Vill du läsa mer om GOTS-certifiering? Kika in på https://global-standard.org/