Mysteriet med hålet i väggen

I lager.
Antal: 10

149 kr

Låt äventyret börja!

De två små mössen Musse och Helium har på ett mystiskt vis hamnat hos en tjej som heter Camilla. När mössen en dag upptäcker ett hål i väggen och sugs ner i det, börjar ett spännande och magiskt äventyr! De landar i värld helt olik vår som kallas för Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket och därför får de ett farligt men mycket viktigt uppdrag.

Med hjälp av nyfunna vänner gör de sig redo för att skickas iväg på sitt livs äventyr. De måste finna den försvunna guldosten och säkra Djurriket från de onda Duvjägarna.

Sagt om boken:

Mina barn (7 och 9 år) är helt absorberade av Musse & Heliums magiska värld. Vi turas om att härma roliga citat ur boken och skrattar högt. Rekommenderas varmt.

Anna Höglund


Har två grabbar på 3 och 5 år som älskar boken! Treåringen brukar krypa upp i soffan och tittar på alla fina bilder! Har tack vare denna bok fått lite kvällsrutiner med att läsa ett kapitel innan vi somnar. Tack!

Madelene Thorpman


Världens bästa bok för alla barnfamiljer.

Lina Hedlund


Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Musse & Helium producerades ursprungligen som en ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.